HOMEMADE CHOCZ

Thursday, August 23, 2012
Ex student Kelas Asas Membuat Coklat Homemade-Coklat Bonda di Kajang






Coklat Bonda -Lokasi di Kajang, kalau nak order....silakan yer


Kalau nak belajar asas membuat coklat homemade , boleh dtg ke AU3,Keramat, KL  @ call Kak Linda 012-3672899, kelas Sabtu @ Ahad 10am-2pm


posted by HOMEMADE CHOCZ @ 10:59 PM   0 comments
Kelas Asas Membuat Coklat Homemade pd 22/7/2012 di AU3,Keramat,KL



Norma (AU3) dan Nur Shahasliza dr Selayang.....

Minggu pertama bulan Ramadhan.......nasib baik tahan iman....kalau tak , leh buka puasa pulak kat umah kak linda  he he..







                                         

almond cluster in the making






antara coklat yg dihasilkan oleh student



oreo /cremeo chocolate - dalam ada biskut 




almond cluster....yummy

antara 'hot sale' utk Hari Raya.....


Labels:

posted by HOMEMADE CHOCZ @ 10:27 PM   0 comments
Kelas Asas Membuat Coklat Homemade pd 15/7/2012 di AU3,Keramat,KL
Nurzulsuriatey(Su) dari Kelang, Kak Imah (Taman Melawati), Nurul Najwa, Nur (T.Melawati) dan En Azhar (Sabah)

En Azhar ni sebenarnya seorg engineer Shell kat Sabah, fly dr Sabah pagi & balik semula lepas abis kelas...semangat tu yg tak ramai org  boleh challange kan...jauh  tu...

Last time ada juga student dari Brunei....apa khabar Haryati...dah try buat coklat tak? 

Terima kasih  kepada semua student yg sudi hadir ke kelas asas coklat homemade ya...

Lepas ni jangan tak buat coklat ye...ada ape2  pertanyaan bo
leh telefon Kak Linda ya 012-3672899





Antara coklat yg dihasilkan oleh student sendiri & utk dibawa pulang buat org tersayang kat umah yer..

Labels:

posted by HOMEMADE CHOCZ @ 10:02 PM   0 comments

my space tracker


ShoutMix chat widget
Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa DisiniKelas Asas Membuat Coklat Homemade

Promote Your Page Toofree counters
About Me

Name: HOMEMADE CHOCZ
Home: Kuala Lumpur, Malaysia
About Me: A mother of 2 girls and a boy,interested in trying new receipe of chocolate..can call/sms 012-3672899 , e-mail at homechocz@yahoo.com
See my complete profile
Previous Post
Archives
DELICIOUS, ELEGANT & HALAL CHOCZ

Homemade chocolate yang lazat,menarik & halal utk sebarang majlis spt door gift perkahwinan,hadiah harijadi dsb please call 012-3672899 atau e-mail : homechocz@yahoo.com .

Links

BLOGGER