HOMEMADE CHOCZ

Monday, December 31, 2012
Kelas Asas Membuat Coklat pd 30/12/2012 di AU3,Keramat,KL

I'yta dari Rawang, Sue dari AU2 dan Zarina dari Cheras...


Antara coklat yg dihasilkan oleh student sendiri


                 
macam tak caye pulak dpt buat coklat sendiri ye....semua yg dtg ni zero knowledge ttg coklat , tp lepas ni dah boleh buka bisnes coklat sendiri ....betul3...



 almond cluster....hot sale for Hari Raya nanti...

posted by HOMEMADE CHOCZ @ 6:56 PM   2 comments
Thursday, December 20, 2012
Tempahan Coklat untuk pertunangan-Shahir dan Waheda, Keramat , KL










posted by HOMEMADE CHOCZ @ 8:22 AM   0 comments
Thursday, December 13, 2012
Kelas Asas Membuat Coklat Homemade pd 9/12/2012 di AU3,Keramat,KL
 Marsila (Puchong), Kak Aida (Tmn Melawati), Kak Zarina (Shah Alam ) dan Mimi
terima kasih sbb sudi datang kelas asas membuat coklat ya..

Lepas ni dah boleh buat bisnis coklat sendiri ya..

 Almond cluster...hot sale utk Hari Raya nnti...tak payah nak mengadap oven utk buat biskut raya  tahun depan....hadap coklat ni je....he he





 Antara coklat yang dihasilkan sendiri oleh student....hands on ya...

Kak Aida check apa tu?...betul tu...coklat.handmade , sendiri buat punya....

posted by HOMEMADE CHOCZ @ 6:04 AM   0 comments
Saturday, December 8, 2012
Hantaran Pertunangan Coklat Oreo & Praline utk Mirza & Amar , Setiawangsa,KL







Tempahan untuk majlis pertunangan pada 1st Disember 2012 dari Mirza,Setiawangsa....

Selamat Bertunang ya....moga bahagia selalu...
posted by HOMEMADE CHOCZ @ 5:05 AM   0 comments

my space tracker


ShoutMix chat widget
Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa DisiniKelas Asas Membuat Coklat Homemade

Promote Your Page Toofree counters
About Me

Name: HOMEMADE CHOCZ
Home: Kuala Lumpur, Malaysia
About Me: A mother of 2 girls and a boy,interested in trying new receipe of chocolate..can call/sms 012-3672899 , e-mail at homechocz@yahoo.com
See my complete profile
Previous Post
Archives
DELICIOUS, ELEGANT & HALAL CHOCZ

Homemade chocolate yang lazat,menarik & halal utk sebarang majlis spt door gift perkahwinan,hadiah harijadi dsb please call 012-3672899 atau e-mail : homechocz@yahoo.com .

Links

BLOGGER